Over mij, over It's a Mad life

Hallo allemaal. Ik ben Madelon. Madelon Kunst. Een veertienjarig meisje die misschien wat serieuzer is voor de gemiddelde veertienjarige, maar zeker niet zo serieus dat ik geen lol, vrienden, of hobby's heb. Ik ben deze site begonnen, puur omdat ik het al een langere tijd wilde. Telkens kwam het er helaas niet van, maar nu heb ik dan toch eindelijk sinds een wat langere tijd een eigen blog. Ik schrijf over het leven, over mijn leven, over mijn gedachten. Ik heb niet een bepaald doel hiermee, ik denk dat ik wil dat mensen zichzelf in mij herkennen in wat ik schrijf, of juist zo anders denken dat ze de discussie met me willen aangaan.

Ik zou mezelf omschrijven als een meisje die mensen niet durft te kwetsen, terwijl ik zelf weet dat het de waarheid is. Ik ben een stil meisje, maar als jij iets tegen mij zegt, dan kom ik vanzelf los. Ik ben geen aandachttrekker, geef anderen aandacht, maar als ik het wel krijg vind ik het niet verkeerd, of vervelend. Ik kijk graag naar de toekomst, hoe leuk ik het heden ook vind. Ik zit momenteel in 2VWO, maar over een tijdje is het al weer vakantie, en zit ik daarna dus in 3VWO. 

Verder probeer ik geen spellingsfouten te maken, minimaal één keer per week te bloggen, en te luisteren naar mijn lezers. 

With love,

Madelon <3