Hmm... hoe moest het ook al weer?

17-02-2012 19:05

Twee maanden... Twee maanden heb ik niet geblogd! (Wat staat die 'd' daar ontzettend stom; het hoort wel...) Ik durf gewoon bijna niet meer snapje? Het is gewoon een schande, dit is extreem erg. Het is niet dat ik het niet leuk vind, totaal niet. Maar elke keer komt het nét even niet uit, of weet ik geen onderwerp. En negen van de tien keer denk ik er gewoon niet aan... Dus ik voel mij zeker vereerd met het feit dat je nog kijkt, of ik misschien toch nog iets gepost heb... DANKJEWEL!

En dan hè... En dan... Dan weet ik weer niet wat ik moet schrijven. Ik kan wel weer gaan klagen, over van alles en nog wat, ik kan wel een vrolijke blog schrijven (zonder inhoud), maar deze keer, ga ik jullie wat vragen. Twee dingen, eigenlijk. Nou, daar komt 'ie dan hè?

 

1. Waar wil je dat ik over schrijf?

2. Wie is de mol?

 

Daar kan ik trouwens wel wat over schrijven... Dat 'Wie is de mol?' een heel goed programma is, maar dat ze het toch niet lukken om echt bekénde Nederlanders te strikken? Ik weet het gewoon niet meer. Ik kan niet meer bloggen geloof ik.... Ik zal het maar weer moeten gaan leren, in kleine stapjes. Verwacht niet te veel.